Wednesday, December 16, 2009

kami gilax!!!

ollla! lets start a little bit bout ggc... gilax-gilax community telah ditubuhkan pada 20 januari 2009 bersamaan awi slase pade pukol 8.18 a.m... idea ini telah disumbangkn oleh leader kami yg terhebat n tercumeyll iaitu ERINDIRA BINTI NORMAN... okayy... lets talk about our members yg tergilax!


ini adalah leader gilax-gilax community! name dye adalah erindira binti norman.. dye 19teen.. dye adalah seorg yg shangat manje n gilax! dye love choclate shangat2... dye seorg yg periang! mahu c dye??? opps! sys kami shudah d taken shayang! dye adalah segalenye dlm GGC! ILY sys!


ini adalah syed sharul affandi syed hamzah.. dye 18teen... dye seorg yg happy go lucky.. dye adalah best partner ggc! dye adalah kekasih terchentax sys eryn! dye juga adalh org pntg dlm ggc! caiyok shah!


ini adalah syahril syazwan.. dye 20... dye adalh pemegang saham terbesar di ggc! dye juge adalah merangkap bro dalam ggc okeyh! dye juge gilax spt yg laen! caiyok bro!


ini adalah nur mazdiana.. dye 17teen... dye adalah pengurus terhebat ggc... dye seorg yg shuke ketawa... walau ape pown yg jadi,dye akan tetap ketawa sehingga membuatkan yunk lean senang dengan nya.. dye mmg gilax sgt2! so,lets hve fun wif her! ILY yana!


ini adalah misz bubble... or name manje nye misz aina! dye 16teen... dye seorg yg sgt periang n shangat shuke tlg kwn2.. thts y dye mndpt jwtn settle prob member dlm ggc! jika ade prb,hnye bgtaw kpd dye... dye akan membantu selagi boleh...aina juga sgat rajin mengedit page page yunk terbaru d ggc..so0 kebanyakan page d ggc ..misz aina la yunk update.. ILY aina!ini adalah eyqa! dye 19teen... dye adalah org yg akan membantu member ggc jika ade prob... dye juge junior setlle prob member kami.. pembantu aina n yunk lean... jwtn dye adalh settle prob member juge... dye dan aina akn sentiase membantu ggc members! so,jgn segan utk memberitahu mereka ttg masalh kam0o sygg! ILY sys eyqa!
ini adlah datin juju.. dye 18teen.. dye adalah seorg yg crative sggt... thts y dye adalah designer bg ggc! dye soerg yg shangat happy n shangat baek... dye sntiase serius dlm tugasnye! ILY juju!
ini adalah hany madu.. dye 17teen jewp... dye adalah kami punye fashion designer.. dye peneraju fashion d community kami! kam0o shangat berbakat dear!!! ILY hany madu!ini adalah nurul nadia... dye 15teen... dye adalah kami punye pforile designer... dye shangat creative okeyh.. thts y lah page ggc look shoo cute n chantek!! thnx syggg!ILY nadia!
ini adalah uja! dye 17teen.. dye adalah kami punye photo editor... pix kami di ggc shungguh cute n chantek kan??? itu adalah hasil keje uja lahh!!! uja shangat baek taw!! dye fwenly lah!!! ILY uja!ini adalah fafa.. dye 15teen... dye adalah org yg akan memberi idea yg bernas utk ggc! shudah meshtinye dye seorg yg shangat cpat berfikir n mamapu memberi idea yg terbaek utk ggc! thnx sygg! ILY fafa!ini adalah are yumi.. dye adalah penyampai maklumat utk ggc! segale maklumat berkaitan ggc akan disampaikn oleh are yumi kpd sume members ggc.. so,are yumi sememangnye seorg yg shangat disiplin n shangat bertanggungjawab... dye cumeyll oke!
ILY are yumi!

ini adalah tiga model ggc! they are tasya,sharwine n aan! mereka adalah org yg shangat cumeyll di ggc! mereka akan sentiase mempromote tee ggc n meeka shudah tentu shangat shamart! mereka akan bekerjasama sebagai 1 pasukan untuk memantapkan lagi ggc . ILY guys!

ini adalah azik...dye 15teen... dye adalah org bru dlm ggc.. tapi dye shudah diberi jwtn sbg blog editor... kerane dye shuke blogging...so,everything berkaitan blog ggc akan diupdate oleh ini boy..dye seorg yg gilax okeyh!azik seorang yg xske tngok kwn² dy sedih dan dy akn cbe tok appy kan smua owg,hrp berjaya lah.
okayyy! thts all bout ggc members... entry kali ini,hnye shampai disini shaje... blog ini akan diupdate tetiap awi n hope u all shenang n hepy bile membace.. jgn benci or mrah kami.. kerane kami adalah gilax selamanya!hehehe!

No comments:

Post a Comment